Flytttips med GreatMoving Sverige AB

Vi på Greatmoving Sverige AB har flyttat i många år och samlat på oss extremt mycket erfarenhet från våra flyttuppdrag.

Här är några tips på vad du kan tänka på när du ska flytta. (Om du vill flytta så effektivt som möjligt)

De första dagarna
Efter en flytt så brukar de första dagarna rent ut sagt vara kaotiska.

Du kan minska kaoset genom att packa allt det viktigaste i en låda. Packa ner saker som du vet att du kommer behöva de första dagarna. Om du inte gör det så kommer du att behöva öppna alla flyttlådor och rota igenom allting.

Ha alltid väskor och dyr elektronik nära dig
Ha alltid dina väskor med dig, markera den att den INTE ska flyttas. Om du lägger den utan att markera den kan det bli så att den råkar bli nedpackad av flyttgubbarna. Lägg även undan saker som dyr liten elektronik (ex: mobiltelefoner), ovärderliga arv och samlarobjekt . Packa ned dem själv försiktigt, vadderade i flyttboxar.

Vad ska man packa
Om du har barn och husdjur är det förmodligen bäst att packa in separata lådor för dem. Se till att varje barn har favoritleksaker och leksaker, byte av kläder, strumpor och underkläder, tofflor, nattkläder, favoritfylld leksak, lite tilltugg och förseglade drycker, barnomsorgsprodukter för spädbarn och läkemedel.


Tandborstar och tandkräm för alla familjemedlemmar
För vuxna, packa skålen tvål, toalettpapper, vävnader, mediciner, ficklampa, nytta kniv, koppar, tallrikar och engångs bestick, hårtork, hygienartiklar, pappershanddukar och handtvål. Glöm inte ett första hjälpen kit, glasögon, kontaktlinser och lösningar och vitaminer.


Lägg sängkläder för varje familjemedlem, en väckarklocka, byte av kläder, strumpor och underkläder, tofflor och nattkläder. Handdukar och badmat. Ta med sax och grundläggande verktyg, till exempel en bärbar verktygssats och en allsidig kniv. Papperskorgen, också. Kasta lite snacks, frukt och förseglade drycker. Jordnötssmör är välsmakande, och det reser bra. Ta med några kakor också.

Lägg till telefonladdare, glödlampor, radio och bärbara värmare och fläktar, beroende på säsong. Stoppa för flaskvatten innan du kommer till det nya hemmet.

Det är en bra idé att ta med en liten kaffebryggare, en brödrost, en universalpott och till och med en mikrovågsugn. Ta med lite av dina favoritkaffe, filter, socker och creamerpaket. Sätt apparaterna i en separat märkt låda.


Glöm inte husdjur
Ta med mat, mediciner, behandlar, krage, taggar, koppelar, mat och vattenskålar. Kom ihåg favoritleksaker. Katter, i synnerhet, gillar inte att flytta, så någon favoritmousie eller annan leksak eller specialartiklar som en favoritkudde, säng eller filt hjälper dem att justera snabbare. Det är inte ovanligt att en katt gömmer sig i huset så länge som två veckor efter flytten.


Att flytta är stressigt och svårt, men att ha viktiga saker för de första dagarna kommer att göra hela skillnaden. Innehållet i en väsen är inte samma för alla. Idéerna här är bara en guide. Din väsentliga rutan kan vara annorlunda, men om du tar med allt du behöver för att hålla dig bekväm, packade du rätt väska för dig och din familj. Medan du är upptagen med att samla vad du behöver för den första nattlådan, kan det bästa flyttfirman i Stockholmsområdet tackla nedpackning av allt i husethuset. Ring GreatMoving Sverige AB idag för att begära en kostnadsfri offert!

Vretensborgsvägen 20, 126 30 Hägersten
073-949 99 56

https://goo.gl/maps/DQVXsSsTe9B2

Comments